Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Avestruces Calmados Perros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Carrion is nu in balbezit. Piggot onderschept slim de pass. Carrion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrion krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zings verovert de bal door een tackle van achteren. Zings geeft de bal voor. Klungelig pakt Urane de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zings neemt de hoekschop. Pereira bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pereira met een harde bal richting middenveld. Carrion kopt de bal weg. Daar is Urane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saés is nu in balbezit. Saés draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gibbs onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birmingham zal de hoekschop nemen. Saés is nu in balbezit. Saés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Solanilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés is nu in balbezit. Saés schiet op doel. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Calmados Perros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 37%, Calmados Perros 63%.
Calmados Avestruces - Calmados Perros 1:0

49e minuut.
Aldrete geeft de bal voor. Tejeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saés is nu in balbezit. Saés draait met de bal, schiet en ... Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Calmados Perros 2:0

58e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. Carrion rent richting de bal. Carrion speelt de bal door. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pereira bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 48%, Calmados Perros 52%.
Calmados Avestruces - Calmados Perros 2:0