Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Traidores Salamandras Campeones Soldados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vivero met een sublieme pass. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De los Ríos. De los Ríos krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Casanova passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal in één keer door. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ricketts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schmid komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vivero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Souza de bal. De Souza speelt de bal door. Hurane rent richting de bal. Hurane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Casanova probeert naar een medespeler te passen. Dely Valdés is nu in balbezit. Dely Valdés geeft een lange en hoge pass. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 44%, Campeones Soldados 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Traidores Salamandras - Campeones Soldados 0:0

46e minuut.
Daar is Hurane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera passt de bal in één keer door. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Campeones Soldados 1:0

67e minuut.
Olmos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ureña is nu in balbezit. Ureña passt de bal met de wreef. De Souza heeft problemen om de bal te vangen. De Souza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vivero is nu in balbezit. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera passt de bal in één keer door. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Casanova speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Samudio is nu in balbezit. Samudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 53%, Campeones Soldados 47%.
Traidores Salamandras - Campeones Soldados 1:0