Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Moribundos Grandes Tontos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Blanco passt de bal zonder na te denken. Forsaythe rent richting de bal. Barrios begaat een overtreding. Barrios krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Inworp. Evans met een snelle inworp. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías geeft een hoge lob. Forsaythe springt en kopt de bal. Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rathburn speelt de bal door. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goss de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goss heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Evans met de inworp. Tejeda rent richting de bal. Robles De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Robles De Frías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías onderschept slim de pass. Robles De Frías speelt de bal door. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Goss kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Gutiérrez de bal. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zings bereikt de bal nog maar net als eerste. Zings geeft de bal voor. Zapata met een sublieme pass. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Grandes Tontos 0:1

42e minuut.
Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías passt de bal zonder na te denken. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe schiet op doel. Rathburn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 43%, Grandes Tontos 57%.
Campeones Moribundos - Grandes Tontos 0:1

60e minuut.
Fernández Gutiérrez met een sublieme pass. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal in één keer door. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Grandes Tontos 0:2

75e minuut.
Valentine verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aub kopt de bal weg. Klungelig pakt Robles De Frías de bal. Robles De Frías passt de bal met de wreef. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 51%, Grandes Tontos 49%.
Campeones Moribundos - Grandes Tontos 0:2