Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Avestruces CD Rateros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Aldrete is nu in balbezit. Aldrete passt de bal zonder na te denken. Berrocal probeert naar een medespeler te passen. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - CD Rateros 1:0

25e minuut.
Aldrete rent richting de bal. Tejada onderschept slim de pass. Tejada speelt de bal door. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Berrocal rent richting de bal. Berrocal haalt uit met een fantastische trap. Carrion probeert de bal aan de voet te houden. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Obando trapt de bal weg. Chiari rent richting de bal. Chiari passt de bal in één keer door. Saés rent richting de bal. Saés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - CD Rateros 2:0

37e minuut.
Julio speelt de bal door. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari passt de bal in één keer door. Saés is nu in balbezit. Saés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lewis met een sublieme pass. Berrocal rent richting de bal. Met opzet legt Aldrete zijn tegenspeler op de grond. Aldrete krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 48%, CD Rateros 52%.
Calmados Avestruces - CD Rateros 2:0

82e minuut.
Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrocal onderschept slim de pass. Berrocal met een sublieme pass. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Medina geeft de bal voor. Chiari probeert naar een medespeler te passen. Saés rent richting de bal. Saés schiet op doel. Benítez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - CD Rateros 3:0

87e minuut.
Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos rent richting de bal. Chiari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiari krijgt een gele kaart. Ceballos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrocal is nu in balbezit. Berrocal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 56%, CD Rateros 44%.
Calmados Avestruces - CD Rateros 3:0