Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Traidores Salamandras CD Rateros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Samudio passt de bal in één keer door. De los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrocal onderschept slim de pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Berrio kan de bal niet met de borst controleren. Carter onderschept slim de pass. Carter speelt de bal door. Lewis rent richting de bal. Lewis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Calderón bokst de bal weg.

12e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Carter rent richting de bal. Carter passt de bal in één keer door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Forero rent richting de bal. Forero geeft een lange en hoge pass. Vega probeert de bal met de borst te controleren. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio draait met de bal, schiet en ... Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - CD Rateros 1:0

29e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dasent. Solano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Traidores Salamandras - CD Rateros 1:1

30e minuut.
Cañizales geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Berrocal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina geeft de bal voor. Klungelig pakt Cañizales de bal. Samudio is nu in balbezit. Samudio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - CD Rateros 2:1

36e minuut.
Doeltrap. Calderón met een harde bal richting middenveld. De los Ríos kopt de bal weg. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 53%, CD Rateros 47%.
Traidores Salamandras - CD Rateros 2:1

46e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een lange en hoge pass. Samaniego is nu in balbezit. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera met een sublieme pass. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. De los Ríos met een snelle inworp. Martínez geeft een lange en hoge pass. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Molina probeert naar een medespeler te passen. Cañizales probeert naar een medespeler te passen. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Berrocal probeert naar een medespeler te passen. Cabrera rent richting de bal. Lewis onderschept slim de pass. Lewis schiet op doel. Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Traidores Salamandras - CD Rateros 2:2

85e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berrocal de bal. Berrocal passt de bal zonder na te denken. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Dasent de bal. Berrocal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrocal passt de bal met de wreef. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lewis rent richting de bal. Lewis schiet op doel. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - CD Rateros 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 47%, CD Rateros 53%.
Traidores Salamandras - CD Rateros 2:3