Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Avestruces CD Alces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldrete rent richting de bal. Aldrete geeft een hoge lob. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés haalt uit met een fantastische trap. De Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Roberts onderschept slim de pass. Roberts geeft een hoge lob. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zings met de inworp. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga speelt de bal door. Posada is nu in balbezit. Posada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zings controleert de bal met de borst. Borbón geeft een lange en hoge pass. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiari draait met de bal, schiet en ... Paal! De Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts passt de bal in één keer door. Chiari is nu in balbezit. Chiari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zings met een snelle inworp. Chiari rent richting de bal. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari onderschept slim de pass. Chiari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 46%, CD Alces 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calmados Avestruces - CD Alces 0:0

53e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rathburn met de inworp. Marciaga rent richting de bal. Marciaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Carrasco trapt de bal weg van het doel. Rueda kopt de bal weg. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia met een sublieme pass. Mela rent richting de bal. Chiari onderschept slim de pass. Chiari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 65%, CD Alces 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calmados Avestruces - CD Alces 0:0