Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nutrias Increíbles Cuervos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Gaez bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis onderschept slim de pass. Davis geeft een hoge lob. Goodin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Piggot rent richting de bal. Piggot schiet op doel. Mayorga probeert de bal aan de voet te houden. Goodin is nu in balbezit. Goodin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nutrias 52%, Increíbles Cuervos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nutrias - Increíbles Cuervos 0:0

56e minuut.
Broce met een snelle inworp. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Broce rent richting de bal. Broce met een sublieme pass. Valentine is nu in balbezit. Valentine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Valentine rent richting de bal. Guadamuz verovert de bal door een tackle van achteren. Guadamuz probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Gallardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nutrias - Increíbles Cuervos 0:1

64e minuut.
Goodin met een sublieme pass. Inworp. Cargill met een snelle inworp. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valentine is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Espinoza speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado is nu in balbezit. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina schiet op doel. Gallardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Broce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miranda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Miranda krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda passt de bal met de wreef. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Goodin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nutrias 72%, Increíbles Cuervos 28%.
FC Nutrias - Increíbles Cuervos 0:1