Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Arraijan F.C
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Powell is nu in balbezit. Salinas onderschept slim de pass. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - … 1:0

3e minuut.
Singh speelt de bal door. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta met een sublieme pass. Kawano is nu in balbezit. Kawano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Moodie is nu in balbezit. Moodie geeft de bal voor. Kawano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zagal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Arraijan F.C - … 1:1

23e minuut.
Palacio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moodie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft een lange en hoge pass. Frade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kawano rent richting de bal. Kawano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - … 1:2

41e minuut.
Orlaineta geeft de bal voor. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salinas passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Pacheco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan F.C 67%, … 33%.
Real Arraijan F.C - … 1:2

48e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... Daar is Sealey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta schiet op doel. Frade bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - … 1:3

60e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts geeft een lange en hoge pass. Solano is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Salinas kopt de bal weg. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - … 2:3

87e minuut.
Salinas onderschept slim de pass. Salinas met een sublieme pass. Pizarro is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Pacheco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan F.C 64%, … 36%.
Real Arraijan F.C - … 2:3