Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escandalosos Nutrias Conformistas Inútiles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Sinclair raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lino komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Gibson kan de bal niet met de borst controleren. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba met een sublieme pass. Pascual rent richting de bal. Pascual haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leguias passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias verovert de bal door een tackle van achteren. Leguias geeft de bal voor. Pascual kopt de bal weg. Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Justavino rent richting de bal. Justavino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero met een sublieme pass. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Quiroz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quiroz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Nutrias 45%, Conformistas Inútiles 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escandalosos Nutrias - Conformistas Inútiles 0:0

57e minuut.
Leguias is nu in balbezit. Leguias speelt de bal door. Baxter is nu in balbezit. Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Pascual schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lino haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez rent richting de bal. Ledezma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lino neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Nutrias - Conformistas Inútiles 1:0

63e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez met de inworp. Lino rent richting de bal. Lino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dely Valdés rent richting de bal. Dely Valdés geeft een lange en hoge pass. Alba kopt de bal weg. Pascual rent richting de bal. Pascual schiet op doel. Flores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baxter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escandalosos Nutrias - Conformistas Inútiles 1:1

71e minuut.
Julio trapt de bal weg. Otero rent richting de bal. Ledezma geeft de bal voor. Pascual is nu in balbezit. Pascual draait met de bal, schiet en ... Flores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Justavino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Otero probeert de bal met de borst te controleren. Frade rent richting de bal. Pascual tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascual krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascual raakt geblesseerd tijdens het duel. Murillo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Nutrias 46%, Conformistas Inútiles 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escandalosos Nutrias - Conformistas Inútiles 1:1