Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Increíbles Cuervos Santos Soldados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Lombardo controleert de bal met de borst. Armijo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molina. Molina krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Molina schiet op doel. Julio met een sublieme pass. Gracés rent richting de bal. Homerchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Homerchea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Homerchea verovert de bal door een tackle van achteren. Homerchea speelt de bal door. Gracés is nu in balbezit. Gracés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Armijo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Gil de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Kawano rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Homerchea is nu in balbezit. Homerchea passt de bal met de wreef. Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés haalt uit met een fantastische trap. Mayorga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lewis zal de hoekschop nemen. Jiménez De León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gracés rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lewis neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Da Costa rent richting de bal. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Da Costa zijn tegenspeler op de grond. Da Costa krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil probeert naar een medespeler te passen. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine draait met de bal, schiet en ... Kennion probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Cuervos 53%, Santos Soldados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Increíbles Cuervos - Santos Soldados 0:0

64e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Julio trapt de bal weg. Gil kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina passt de bal met de wreef. Valentine rent richting de bal. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gaez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ávila de bal. Valentine verovert de bal door een tackle van achteren. Valentine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Julio trapt de bal weg van het doel. Homerchea kopt de bal weg. Klungelig pakt Gil de bal. Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés schiet op doel. Jiménez De León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Cuervos 45%, Santos Soldados 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Increíbles Cuervos - Santos Soldados 0:0