Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Jinetes Real Arraijan F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrud onderschept slim de pass. Salinas onderschept slim de pass. Salinas schiet op doel. Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Real Arraijan F.C 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Grant de bal. Grant geeft een hoge lob. Daar is Zagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aub rent richting de bal. Aub draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sealey rent richting de bal. Sealey geeft een hoge lob. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Real Arraijan F.C 0:2

22e minuut.
Pino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santos komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vegas met een sublieme pass. Aub is nu in balbezit. Aub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aub is nu in balbezit. Ibarra is nu in balbezit. Aub verovert de bal door een tackle van achteren. Aub schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 41%, Real Arraijan F.C 59%.
Campeones Jinetes - Real Arraijan F.C 0:2

56e minuut.
Villasanta rent richting de bal. Aub heeft problemen om de bal te vangen. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta schiet op doel. Frade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Real Arraijan F.C 1:2

58e minuut.
Aub rent richting de bal. Villasanta rent richting de bal. Singh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Singh krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vegas geeft de bal voor. Sealey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salinas is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Real Arraijan F.C 1:3

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta schiet op doel. Vegas kopt de bal weg. Frade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 47%, Real Arraijan F.C 53%.
Campeones Jinetes - Real Arraijan F.C 1:3