Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofuscados Jinetes
541 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado onderschept slim de pass. Picado draait met de bal, schiet en ... Pacheco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mejía passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abrego de bal. Powell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Powell krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego onderschept slim de pass. Abrego passt de bal met de wreef. Kawano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
… - Ofuscados Jinetes 1:0

27e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla geeft de bal voor. Chung is nu in balbezit. De La Espriella verovert de bal door een tackle van achteren. De La Espriella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pacheco trapt de bal weg van het doel. Abrego kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chung de bal onder controle te krijgen. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
… - Ofuscados Jinetes 1:1

45e minuut.
Abrego rent richting de bal. Kawano begaat een overtreding. Abrego raakt geblesseerd tijdens het duel. Abrego zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella onderschept slim de pass. De La Espriella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: … 53%, Ofuscados Jinetes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
… - Ofuscados Jinetes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: … 36%, Ofuscados Jinetes 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
… - Ofuscados Jinetes 1:1