Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Jinetes Maravillosos Lobos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal in één keer door. Villasanta rent richting de bal. Aub rent richting de bal. Aub haalt uit met een fantastische trap. De La Iglesia bokst de bal weg.

6e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. Grant rent richting de bal. Villasanta rent richting de bal. Villasanta schiet op doel. De La Iglesia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Maravillosos Lobos 1:0

13e minuut.
Aub is nu in balbezit. Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Aub verovert de bal door een tackle van achteren. Aub schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Durán de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta met een sublieme pass. Aub is nu in balbezit. Aub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tejada geeft een lange en hoge pass. Mayorga geeft een hoge lob. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León is nu in balbezit. León geeft de bal voor. Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 45%, Maravillosos Lobos 55%.
Campeones Jinetes - Maravillosos Lobos 1:0

55e minuut.
León passt de bal met de wreef. Cerrud met een sublieme pass. Grant speelt de bal door. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cerrud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herron komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanta met een sublieme pass. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 43%, Maravillosos Lobos 57%.
Campeones Jinetes - Maravillosos Lobos 1:0