Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Soldados Conformistas Inútiles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo onderschept slim de pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Paz passt de bal in één keer door. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar speelt de bal door. Gracés is nu in balbezit. Gracés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Soldados - Conformistas Inútiles 1:0

36e minuut.
Homerchea kopt de bal weg. Klungelig pakt Dely Valdés de bal. Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés draait met de bal, schiet en ... Julio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Soldados - Conformistas Inútiles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Soldados 47%, Conformistas Inútiles 53%.
Santos Soldados - Conformistas Inútiles 2:0

51e minuut.
Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Dely Valdés is nu in balbezit. Homerchea verovert de bal door een tackle van achteren. Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Olmos passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ledezma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Homerchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Homerchea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila onderschept slim de pass. Ávila speelt de bal door. Lewis rent richting de bal. Lewis met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Soldados 40%, Conformistas Inútiles 60%.
Santos Soldados - Conformistas Inútiles 2:0