Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conformistas Inútiles
Normal Tactiek 541
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Leguias is nu in balbezit. Justavino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Leguias rent richting de bal. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía speelt de bal door. Kawano is nu in balbezit. Kawano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alba heeft problemen om de bal te vangen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejía krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos geeft een lange en hoge pass. Dely Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawano onderschept slim de pass. Kawano schiet op doel. Julio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias passt de bal zonder na te denken. Kawano rent richting de bal. Kawano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Moodie verovert de bal door een tackle van achteren. Santos rent richting de bal. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie geeft een lange en hoge pass. Dely Valdés heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conformistas Inútiles - … 0:1

34e minuut.
McFarlane speelt de bal door. Kawano rent richting de bal. Klungelig pakt Mejía de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Solano de bal. McFarlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano onderschept slim de pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel. Pacheco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conformistas Inútiles - … 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conformistas Inútiles 72%, … 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conformistas Inútiles - … 1:1

48e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell begaat een overtreding. Powell krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Orlaineta passt de bal met de wreef. Mejía rent richting de bal. Mejía passt de bal in één keer door. Kawano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conformistas Inútiles 63%, … 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conformistas Inútiles - … 1:1