Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Increíbles Salamandras Grandes Jinetes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villasanta de bal. De La Iglesia rent richting de bal. De La Iglesia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kennion rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez passt de bal in één keer door. Durán is nu in balbezit. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Grandes Jinetes 1:0

12e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Suárez passt de bal zonder na te denken. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán haalt uit met een fantastische trap. Azo bokst de bal weg.

15e minuut.
Kennion met een sublieme pass. Simmons rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peralta. Peralta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zambrano rent richting de bal. De La Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. De La Iglesia passt de bal zonder na te denken. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Salamandras 53%, Grandes Jinetes 47%.
Increíbles Salamandras - Grandes Jinetes 1:0

50e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez speelt de bal door. Ceballos rent richting de bal. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Azo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De La Iglesia speelt de bal door. Espitia Navarro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosa. Sosa krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De La Iglesia rent richting de bal. De La Iglesia passt de bal met de wreef. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Herron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Increíbles Salamandras - Grandes Jinetes 1:1

84e minuut.
Herron trapt de bal weg. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft de bal voor. Espitia Navarro is nu in balbezit. Espitia Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Grandes Jinetes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Salamandras 59%, Grandes Jinetes 41%.
Increíbles Salamandras - Grandes Jinetes 2:1