Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Increíbles Salamandras Dementes Zanates
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Revello rent richting de bal. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Espitia Navarro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pino de bal. Met opzet legt Delgado zijn tegenspeler op de grond. Delgado krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Delgado haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt De Gracia de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles De Frías met een snelle inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Herron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 0:2

31e minuut.
Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herron met een sublieme pass. Revello kopt de bal weg. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 1:2

39e minuut.
Jaramillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espitia Navarro met de inworp. Suárez rent richting de bal. Suárez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Pino onderschept slim de pass. Pino passt de bal met de wreef. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Salamandras 45%, Dementes Zanates 55%.
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 1:3

46e minuut.
Suárez passt de bal in één keer door. Daar is Espitia Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio begaat een overtreding. Palacio krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Villarreal speelt de bal door. Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Delgado speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Herron bokst de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 1:4

67e minuut.
Villasanta geeft een lange en hoge pass. Revello rent richting de bal. Revello probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Palacio speelt de bal door. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Forbes geeft een lange en hoge pass. Pino probeert de bal met de borst te controleren. Suárez met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Villasanta heeft problemen om de bal te vangen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanta verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Salamandras 48%, Dementes Zanates 52%.
Increíbles Salamandras - Dementes Zanates 1:5