Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Ratas CD Osos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Forsaythe onderschept slim de pass. Gibson is nu in balbezit. Forsaythe onderschept slim de pass. Forsaythe schiet op doel. Pizarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Ibañez passt de bal in één keer door. Valderrama is nu in balbezit. Newmann maakt een afschuwelijke overtreding. Newmann krijgt een gele kaart. Forsaythe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armijo komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Almazán met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada onderschept slim de pass. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Armijo is nu in balbezit. Armijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - CD Osos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ratas 41%, CD Osos 59%.
F.C. Ratas - CD Osos 1:0

48e minuut.
Chan heeft problemen om de bal te vangen. Armijo rent richting de bal. Armijo passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arce geeft de bal voor. Inworp. Dely Valdés met een snelle inworp. Armijo is nu in balbezit. Armijo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Almazán kopt de bal weg. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dely Valdés geeft de bal voor. Tovar is nu in balbezit. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Armijo heeft problemen om de bal te vangen. Armijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ratas 37%, CD Osos 63%.
F.C. Ratas - CD Osos 1:0