Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Ratas Increíbles Salamandras
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Almazán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newmann rent richting de bal. Newmann geeft een hoge lob. De los Cobos is nu in balbezit. De los Cobos haalt uit met een fantastische trap. Herron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Almazán verovert de bal door een tackle van achteren. Almazán passt de bal in één keer door. Dely Valdés met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - Increíbles Salamandras 1:0

10e minuut.
De los Cobos met een sublieme pass. Armijo is nu in balbezit. Armijo passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pino onderschept slim de pass. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Armijo is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ratas 35%, Increíbles Salamandras 65%.
F.C. Ratas - Increíbles Salamandras 1:0

51e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Tovar rent richting de bal. Tovar met een sublieme pass. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Flores rent richting de bal. Armijo rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Armijo rent richting de bal. Armijo haalt uit met een fantastische trap. Herron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tovar passt de bal in één keer door. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino passt de bal zonder na te denken. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yatiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Villasanta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De los Cobos met een snelle inworp. Armijo rent richting de bal. Armijo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ratas 44%, Increíbles Salamandras 56%.
F.C. Ratas - Increíbles Salamandras 1:0