Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pješčanik ФК Црногорац
taktika zuti mra Tactiek jacika
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 65.2
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Jünke rent richting de bal. Jünke met een sublieme pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto draait met de bal, schiet en ... Tandberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pješčanik - ФК Црногорац 0:1

42e minuut.
Masleša geeft de bal voor. Campos kopt de bal weg. Flakowski met een sublieme pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pješčanik 47%, ФК Црногорац 53%.
FK Pješčanik - ФК Црногорац 0:1

46e minuut.
Gregović komt het veld opgelopen. Chada komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Yekpar rent richting de bal. Yekpar geeft een hoge lob. Padaratz geeft een hoge lob. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel. Tandberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Chada passt de bal zonder na te denken. Jünke rent richting de bal. Jünke met een sublieme pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto haalt uit met een fantastische trap. Tandberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nicolaescu kopt de bal weg. Jünke is nu in balbezit. Jünke passt de bal met de wreef. Poleto rent richting de bal. Poleto haalt uit met een fantastische trap. Tandberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pješčanik 53%, ФК Црногорац 47%.
FK Pješčanik - ФК Црногорац 0:1