Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:26
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FC Elite Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 68539
FC Elite FC United of Manchester
odiranjeee Tactiek 442 peko
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 54.7
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Yiğitoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğitoğlu. Yiğitoğlu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bujor speelt de bal door. Baniciu met een sublieme pass. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet schiet op doel. Lampón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Pańczyszyn kopt de bal weg. Crăciunescu probeert de bal met de borst te controleren. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Hirai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FC United of Manchester 1:0

29e minuut.
Schwaneck probeert naar een medespeler te passen. Yengeç rent richting de bal. Yengeç geeft een hoge lob. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Yiğitoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu met een sublieme pass. Cornet heeft problemen om de bal te vangen. Cornet geeft een hoge lob. Díaz Vázquez kopt de bal weg. Hirai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet passt de bal in één keer door. Urbaniak speelt de bal door. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elite 45%, FC United of Manchester 55%.
FC Elite - FC United of Manchester 1:0

47e minuut.
Bermúdez passt de bal in één keer door. Bujor rent richting de bal. Bujor geeft een hoge lob. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. Lampón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lampón met een harde bal richting middenveld. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu geeft een hoge lob. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. Lampón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Georgescu geeft een lange en hoge pass. Dantas kopt de bal weg. Urbaniak rent richting de bal. Urbaniak geeft de bal voor. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Yengeç rent richting de bal. Yiğitoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yengeç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yengeç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tranchet kopt de bal weg. Baniciu rent richting de bal. Baniciu geeft de bal voor. Vivanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet schiet op doel. Lampón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FC United of Manchester 2:0

70e minuut.
Witos rent richting de bal. Witos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuziak de bal. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet haalt uit met een fantastische trap. Lampón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baniciu neemt de hoekschop. Vivanco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Yiğitoğlu onderschept slim de pass. Yiğitoğlu probeert naar een medespeler te passen. Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak geeft een hoge lob. Dantas springt en kopt de bal. Hirai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu geeft een hoge lob. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel. Lampón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rodríguez Durán speelt de bal door. Yengeç heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiktorowski. Wiktorowski krijgt een gele kaart. Yengeç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Durán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu draait met de bal, schiet en ... Lampón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel. Lampón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FC United of Manchester 3:0

83e minuut.
Rodríguez Durán is nu in balbezit. Rodríguez Durán geeft een lange en hoge pass. Vivanco rent richting de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. Lampón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elite 39%, FC United of Manchester 61%.
FC Elite - FC United of Manchester 3:0