Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:26
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FK Kuti Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26544
FK Kuti AS Roma HN
4-4-2 Tactiek Roma
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen good


18e minuut.
Edvínsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Settura de bal. Przyjemski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Settura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piosik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Muir bokst de bal weg. Edvínsson geeft de bal voor. Przyjemski rent richting de bal. Settura verovert de bal door een tackle van achteren. Settura haalt uit met een fantastische trap. Muir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 1:0

21e minuut.
Bäumler kopt de bal weg. Vukašinović is nu in balbezit. Spaljević begaat een overtreding. Spaljević krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap. Brković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Kuti - AS Roma HN 1:1

40e minuut.
Delporte rent richting de bal. Delporte geeft een hoge lob. Lončar heeft problemen om de bal te vangen. Settura is nu in balbezit. Settura haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Nikić geeft een hoge lob. Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal met de wreef. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 50%, AS Roma HN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Kuti - AS Roma HN 1:1

47e minuut.
Vukašinović met een sublieme pass. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Muir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Stec is nu in balbezit. Gluščević onderschept slim de pass. Gluščević geeft de bal voor. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Muir trapt de bal weg van het doel. Gómez geeft een hoge lob. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gluščević met een sublieme pass. Edvínsson met een sublieme pass. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik speelt de bal door. Edvínsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez passt de bal in één keer door. Nedović rent richting de bal. Settura onderschept slim de pass. Settura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Delporte passt de bal zonder na te denken. Nikić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gluščević de bal. Mironescu rent richting de bal. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lončar met de inworp. Stec rent richting de bal. Stec met een sublieme pass. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 1:2

72e minuut.
Spaljević passt de bal in één keer door. Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Král onderschept slim de pass. Král passt de bal zonder na te denken. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 47%, AS Roma HN 53%.
FK Kuti - AS Roma HN 1:2