Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Српска Бока Crnogorski Omladinski Centar
Рејунион Tactiek srp boka 433
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 54.1
poor Schieten solid
solid Passen very good
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Joksimović is nu in balbezit. Joksimović passt de bal in één keer door. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

11e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić is nu in balbezit. Kostić geeft een hoge lob. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Đurđević is nu in balbezit. Bjelošević onderschept slim de pass. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daković geeft de bal voor. Inworp. Novačić met de inworp. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kostić kopt de bal weg. Stojnić is nu in balbezit. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Wagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Српска Бока 64%, Crnogorski Omladinski Centar 36%.
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

51e minuut.
Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Dačević met een sublieme pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Wagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

64e minuut.
Novačić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostić rent richting de bal. Kostić speelt de bal door. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Viccino komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dačević is nu in balbezit. Dačević probeert naar een medespeler te passen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. Wagner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:4

82e minuut.
Đurđević kopt de bal weg. Stojnić rent richting de bal. Joksimović verovert de bal door een tackle van achteren. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Wagner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Српска Бока 58%, Crnogorski Omladinski Centar 42%.
ФК Српска Бока - Crnogorski Omladinski Centar 0:5