Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Broadhurst Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23826
FC United of Manchester ФК Црногорац
442 peko Tactiek jacika
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 66.8
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Flakowski probeert naar een medespeler te passen. Jünke speelt de bal door. Poleto rent richting de bal. Poleto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jünke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flakowski rent richting de bal. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Bonilha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:2

7e minuut.
Pańczyszyn passt de bal met de wreef. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft de bal voor. Dantas springt en kopt de bal. Muchomorek bokst de bal weg.

9e minuut.
Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke speelt de bal door. Gregović speelt de bal door. Poleto is nu in balbezit. Poleto schiet op doel. Lampón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dantas speelt de bal door. Klungelig pakt Urbaniak de bal. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen. Muchomorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Flakowski met een sublieme pass. Jünke is nu in balbezit. Jünke geeft een lange en hoge pass. Bonilha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:3

32e minuut.
Gregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregović passt de bal met de wreef. Daar is Poleto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poleto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:4

33e minuut.
Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Padaratz kopt de bal weg. Campos probeert de bal aan de voet te houden. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kuziak met een sublieme pass. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha onderschept slim de pass. Bonilha schiet op doel. Lampón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:5

41e minuut.
Flakowski passt de bal met de wreef. Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke passt de bal met de wreef. Poleto is nu in balbezit. Poleto draait met de bal, schiet en ... Lampón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chada komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gregović speelt de bal door. Jünke heeft problemen om de bal te vangen. Jünke geeft een hoge lob. Poleto rent richting de bal. Poleto haalt uit met een fantastische trap. Lampón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Paulista komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chada speelt de bal door. Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft een lange en hoge pass. Poleto is nu in balbezit. Poleto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Manchester 57%, ФК Црногорац 43%.
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:5

52e minuut.
Inworp. Cornet met een snelle inworp. Georgescu geeft de bal voor. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chada geeft een lange en hoge pass. Jünke is nu in balbezit. Jünke met een sublieme pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto draait met de bal, schiet en ... Lampón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:6

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lampón niet meer kan verder spelen. Giuliani komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Padaratz passt de bal in één keer door. Jünke rent richting de bal. Jünke geeft een hoge lob. Poleto maakt een snoekduik en kopt de bal. Giuliani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Paulista met een sublieme pass. Bonilha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuziak de bal. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel. Giuliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bonilha passt de bal met de wreef. Jünke is nu in balbezit. Jünke probeert naar een medespeler te passen. Poleto is nu in balbezit. Poleto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:7

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiktorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Cornet geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Campos rent richting de bal. Campos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cornet met de inworp. Georgescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Jünke is nu in balbezit. Jünke heeft problemen om de bal te vangen. Jünke probeert naar een medespeler te passen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wiktorowski heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlu probeert naar een medespeler te passen. Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft een hoge lob. Bonilha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dantas passt de bal in één keer door. Urbaniak rent richting de bal. Urbaniak passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paulista probeert naar een medespeler te passen. Jünke rent richting de bal. Jünke geeft een hoge lob. Bonilha krijgt zijn hoofd ertegen. Giuliani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:8

90e minuut.
Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke met een sublieme pass. Poleto rent richting de bal. Poleto schiet op doel. Giuliani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Manchester 58%, ФК Црногорац 42%.
FC United of Manchester - ФК Црногорац 0:8