Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FC Elite Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 67640
FC Elite FK Pješčanik
odiranjeee Tactiek taktika zuti mra
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten excellent
outstanding Passen very good
very good Verdedigen very good


17e minuut.
Zirojević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Nicolaescu passt de bal met de wreef. Vidić rent richting de bal. Vidić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Yengeç met een snelle inworp. Bermúdez met een sublieme pass. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tandberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Begović. Yengeç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yengeç met een snel genomen vrije trap. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tandberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cosson geeft de bal voor. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolaescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zirojević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vidić kopt de bal weg. Nicolaescu rent richting de bal. Crăciunescu begaat een overtreding. Crăciunescu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez passt de bal met de wreef. Vivanco rent richting de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Baniciu met de inworp. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal met de wreef. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elite 51%, FK Pješčanik 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Elite - FK Pješčanik 0:0

52e minuut.
Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Masleša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal met de wreef. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Tandberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tranchet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal in één keer door. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Vivanco is nu in balbezit. Okoth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okoth krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Nicolaescu de bal onder controle te krijgen. Vivanco rent richting de bal. Yekpar begaat een overtreding. Vivanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vivanco kan niet meer verder spelen. Andrysz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Masleša rent richting de bal. Masleša speelt de bal door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. Hirai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Pješčanik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elite 44%, FK Pješčanik 56%.
FC Elite - FK Pješčanik 0:1