Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Omladinski Centar AS Roma HN
433 najnovija Tactiek Roma
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


19e minuut.
Kostić passt de bal in één keer door. Joksimović rent richting de bal. Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kostić passt de bal in één keer door. Daar is Joksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović passt de bal met de wreef. Viccino rent richting de bal. Viccino haalt uit met een fantastische trap. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Dačević geeft een lange en hoge pass. Przyjemski kopt de bal weg. Lončar is nu in balbezit. Bjelošević verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 1:0

33e minuut.
Joksimović passt de bal zonder na te denken. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Král begaat een overtreding. Král krijgt een gele kaart. Viccino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kostić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Drljević rent richting de bal. Drljević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vešović de bal. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić haalt uit met een fantastische trap. Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bjelošević passt de bal met de wreef. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Král maakt een afschuwelijke overtreding. Viccino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bjelošević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Muir bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 33%, AS Roma HN 67%.
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 1:0

46e minuut.
Dačević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milovanović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Joksimović de bal. Joksimović schiet op doel. Nedović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Viccino rent richting de bal. Viccino schiet op doel. Muir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 2:0

49e minuut.
Joksimović kopt de bal weg. Viccino is nu in balbezit. Viccino met een sublieme pass. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Muir trapt de bal weg. Milovanović kopt de bal weg. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lončar met een sublieme pass. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić maakt een afschuwelijke overtreding. Kostić krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Milovanović passt de bal zonder na te denken. Dačević met een sublieme pass. Viccino rent richting de bal. Viccino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Yanru de bal. Joksimović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bjelošević de bal. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 3:0

66e minuut.
Yanru geeft een hoge lob. Daar is Drljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topić rent richting de bal. Topić haalt uit met een fantastische trap. Żuczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 3:1

69e minuut.
Joksimović passt de bal in één keer door. Dačević speelt de bal door. Viccino rent richting de bal. Viccino schiet op doel. Muir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 4:1

70e minuut.
Topić is nu in balbezit. Viccino onderschept slim de pass. Viccino passt de bal met de wreef. Bjelošević probeert de bal met de borst te controleren. Bjelošević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Milovanović geeft de bal voor. Bjelošević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Král de bal onder controle te krijgen. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino schiet op doel. Muir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kostić met een sublieme pass. Milovanović speelt de bal door. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Muir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 37%, AS Roma HN 63%.
Crnogorski Omladinski Centar - AS Roma HN 5:1