Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Српска Бока FK Kuti
Рејунион Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Milićević rent richting de bal. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Settura de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:1

11e minuut.
Grković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Živković rent richting de bal. Živković passt de bal met de wreef. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz schiet op doel. Brković bokst de bal weg. Aćimović rent richting de bal. Aćimović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Đurđević heeft problemen om de bal te vangen. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wagner trapt de bal weg van het doel. Spaljević kopt de bal weg. Šarenac heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk schiet op doel. Wagner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk passt de bal in één keer door. Settura rent richting de bal. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. Wagner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Piosik onderschept slim de pass. Piosik geeft de bal voor. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura draait met de bal, schiet en ... Wagner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:2

41e minuut.
Gómez passt de bal met de wreef. Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Polczyk de bal. Polczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Српска Бока 69%, FK Kuti 31%.
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:3

51e minuut.
Inworp. Šarenac met de inworp. Milićević is nu in balbezit. Milićević geeft de bal voor. Babulewicz springt en kopt de bal. Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Settura kopt de bal weg. Polczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Wagner bokst de bal weg. Settura is nu in balbezit. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:4

56e minuut.
Polczyk rent richting de bal. Polczyk passt de bal in één keer door. Đurđević heeft problemen om de bal te vangen. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ... Wagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Српска Бока 54%, FK Kuti 46%.
ФК Српска Бока - FK Kuti 0:5