Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: PANDURI FK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11400
PANDURI FK FC Repetitor
Galauskas 523 Tactiek KoiKoi
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
8 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
30.8 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Vukosavljević is nu in balbezit. Wojtczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukosavljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Jorgović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Świder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - FC Repetitor 0:1

11e minuut.
Jurecki rent richting de bal. Banjac verovert de bal door een tackle van achteren. Banjac passt de bal in één keer door. Jorgović rent richting de bal. Jorgović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wojtczak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Owen de bal onder controle te krijgen. Kapidžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapidžić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapidžić met een snelle inworp. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović geeft een hoge lob. Vukosavljević springt en kopt de bal. Świder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kapidžić probeert de bal aan de voet te houden. Jorgović is nu in balbezit. Jurecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurecki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kadić met een sublieme pass. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović speelt de bal door. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Świder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ivković verovert de bal door een tackle van achteren. Ivković probeert naar een medespeler te passen. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaio de bal onder controle te krijgen. Świder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kanarellis passt de bal met de wreef. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ivković zijn tegenspeler op de grond. Ivković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Gaio met een sublieme pass. Pîrvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jorgović zal de hoekschop nemen. Mijić kopt de bal weg. Gaio probeert de bal aan de voet te houden. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI FK 67%, FC Repetitor 33%.
PANDURI FK - FC Repetitor 0:1

47e minuut.
Mijić is nu in balbezit. Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciripoi met een sublieme pass. Jorgović rent richting de bal. Jorgović schiet op doel. Świder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kapidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kapidžić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kadić de bal. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić schiet op doel. Świder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadić verovert de bal door een tackle van achteren. Kadić geeft een lange en hoge pass. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi geeft een lange en hoge pass. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANDURI FK - FC Repetitor 1:1

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Popa komt het veld opgelopen. Mahşer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nausch rent richting de bal. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Gaio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaio krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Wojtczak is nu in balbezit. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Mahşer begaat een overtreding. Mahşer krijgt een gele kaart. Vukosavljević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI FK 56%, FC Repetitor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANDURI FK - FC Repetitor 1:1