Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Cosmos CT Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6564
Cosmos CT Istočni Medvjedi
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuła probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - Istočni Medvjedi 1:0

20e minuut.
Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcel verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcel passt de bal met de wreef. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - Istočni Medvjedi 2:0

33e minuut.
Nikić rent richting de bal. Rosendo verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo met een sublieme pass. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmos CT 41%, Istočni Medvjedi 59%.
Cosmos CT - Istočni Medvjedi 2:0

48e minuut.
Rosendo is nu in balbezit. Vitakić begaat een overtreding. Rosendo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vít met een snel genomen vrije trap. Vitakić kopt de bal weg. Mikuła rent richting de bal. Mikuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - Istočni Medvjedi 3:0

51e minuut.
Klungelig pakt San Ginés de bal. Delić verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vít zijn tegenspeler op de grond. Vít krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Buganza verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatović rent richting de bal. Buganza onderschept slim de pass. Cárcel rent richting de bal. Cárcel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Papić met een snelle inworp. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza rent richting de bal. Nikić onderschept slim de pass. Nikić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mikuła passt de bal met de wreef. Jeftić heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski schiet op doel. Kosorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmos CT 41%, Istočni Medvjedi 59%.
Cosmos CT - Istočni Medvjedi 3:0