Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pješčanik FC United of Manchester
taktika zuti mra Tactiek 442 peko
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Wiktorowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yiğitoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitoğlu geeft een lange en hoge pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Giuliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Georgescu met een sublieme pass. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pješčanik - FC United of Manchester 0:1

27e minuut.
Cornet is nu in balbezit. Cornet passt de bal met de wreef. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... Okoth probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cornet verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cornet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tandberg trapt de bal weg van het doel. Georgescu kopt de bal weg. Daar is Wiktorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Giuliani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Yekpar geeft de bal voor. Nicolaescu is nu in balbezit. Met opzet legt Vilela zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vilela naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Nicolaescu speelt de bal door. Davidović is nu in balbezit. Met opzet legt Georgescu zijn tegenspeler op de grond. Davidović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet passt de bal in één keer door. Urbaniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Witos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masleša met de inworp. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pješčanik 50%, FC United of Manchester 50%.
FK Pješčanik - FC United of Manchester 0:1

46e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Pańczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft een hoge lob. Pańczyszyn springt en kopt de bal. Tandberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Tandberg met een sublieme pass. Vujanić kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Giuliani probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Okoth geeft een hoge lob. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Pješčanik - FC United of Manchester 1:1

60e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Begović is nu in balbezit. Begović passt de bal met de wreef. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolaescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zirojević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pješčanik - FC United of Manchester 2:1

66e minuut.
Yiğitoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorowski rent richting de bal. Wiktorowski geeft de bal voor. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Tandberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kuziak is nu in balbezit. Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Georgescu krijgt een gele kaart. Vujanić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davidović met een snel genomen vrije trap. Begović is nu in balbezit. Begović geeft de bal voor. Giuliani bokst de bal weg.

71e minuut.
Yekpar geeft een lange en hoge pass. Begović is nu in balbezit. Begović passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Yiğitoğlu geeft de bal voor. Cornet controleert de bal met de borst. Heffler is nu in balbezit. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vujanić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Witos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urbaniak is nu in balbezit. Klungelig pakt Urbaniak de bal. Urbaniak geeft een hoge lob. Tandberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klungelig pakt Vujanić de bal. Wiktorowski rent richting de bal. Zirojević begaat een overtreding. Wiktorowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wiktorowski kan niet meer verder spelen. Erarslan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witos onderschept slim de pass. Witos probeert naar een medespeler te passen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Pješčanik - FC United of Manchester 2:2

83e minuut.
Kuziak geeft de bal voor. Daar is Witos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Giuliani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pješčanik - FC United of Manchester 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pješčanik 51%, FC United of Manchester 49%.
FK Pješčanik - FC United of Manchester 3:2