Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:27
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FK Kuti Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27011
FK Kuti Crnogorski Omladinski Centar
4-4-2 Tactiek napad na kutija
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.6 gemiddelde waardering 59
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kostić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanović passt de bal in één keer door. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Settura stond buitenspel. Drljević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bäumler controleert de bal met de borst. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban probeert naar een medespeler te passen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft de bal voor. Settura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović met een sublieme pass. Viccino is nu in balbezit. Viccino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Spaljević de bal. Viccino rent richting de bal. Viccino passt de bal zonder na te denken. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Novačić geeft de bal voor. Nikić kan de bal niet met de borst controleren. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino haalt uit met een fantastische trap. Brković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dačević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milovanović is nu in balbezit. Milovanović passt de bal met de wreef. Viccino rent richting de bal. Viccino schiet op doel. Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

22e minuut.
Daar is Spaljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino passt de bal met de wreef. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Inworp. Dačević met een snelle inworp. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

29e minuut.
Edvínsson passt de bal zonder na te denken. Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal met de wreef. Viccino is nu in balbezit. Viccino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović rent richting de bal. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gluščević met een snelle inworp. Edvínsson geeft een hoge lob. Settura springt en kopt de bal. Żuczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:3

35e minuut.
Viccino is nu in balbezit. Viccino passt de bal in één keer door. Dačević rent richting de bal. Dačević geeft een hoge lob. Bjelošević springt en kopt de bal. Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Gluščević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović rent richting de bal. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino schiet op doel. Brković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 69%, Crnogorski Omladinski Centar 31%.
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:4

50e minuut.
Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino rent richting de bal. Viccino speelt de bal door. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:5

51e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik met een sublieme pass. Daar is Spaljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viccino rent richting de bal. Viccino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Piosik rent richting de bal. Milovanović verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanović geeft een lange en hoge pass. Viccino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Joksimović passt de bal zonder na te denken. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bäumler zijn tegenspeler op de grond. Bäumler krijgt een gele kaart. Viccino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joksimović met een snel genomen vrije trap. Viccino krijgt zijn hoofd ertegen. Brković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viccino rent richting de bal. Viccino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:6

65e minuut.
Delporte met een sublieme pass. Klungelig pakt Polczyk de bal. Polczyk met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Edvínsson onderschept slim de pass. Edvínsson passt de bal in één keer door. Drljević rent richting de bal. Settura onderschept slim de pass. Settura haalt uit met een fantastische trap. Żuczek bokst de bal weg.

68e minuut.
Ban onderschept slim de pass. Ban geeft een hoge lob. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Brković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:7

71e minuut.
Nikić onderschept slim de pass. Viccino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikić. Nikić krijgt een gele kaart. Viccino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Viccino kan niet meer verder spelen. Tabata komt het veld opgelopen. Joksimović wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:8

74e minuut.
Milovanović met een sublieme pass. Dačević rent richting de bal. Dačević passt de bal met de wreef. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gluščević is nu in balbezit. Dačević onderschept slim de pass. Dačević speelt de bal door. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 60%, Crnogorski Omladinski Centar 40%.
FK Kuti - Crnogorski Omladinski Centar 1:8