Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Repetitor Cosmos CT
KoiKoi Tactiek 352
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 22.3
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


7e minuut.
Jorgović rent richting de bal. Jorgović heeft problemen om de bal te vangen. Jorgović geeft een lange en hoge pass. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ivković probeert de bal met de borst te controleren. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Mijić rent richting de bal. Mijić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski geeft de bal voor. Cárcel probeert de bal aan de voet te houden. Mikuła rent richting de bal. Mikuła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jorgović passt de bal met de wreef. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević passt de bal in één keer door. Mijić rent richting de bal. Mijić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 1:0

28e minuut.
Praszelik passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ivković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jorgović geeft een hoge lob. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

31e minuut.
Praszelik is nu in balbezit. Praszelik met een sublieme pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vít rent richting de bal. Vít passt de bal zonder na te denken. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel. Pavković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 2:0

40e minuut.
Tucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivković met een sublieme pass. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 3:0

45e minuut.
Arnautović is nu in balbezit. Arnautović geeft een lange en hoge pass. Jorgović speelt de bal door. Vukosavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukosavljević schiet op doel. Pavković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Repetitor 35%, Cosmos CT 65%.
FC Repetitor - Cosmos CT 3:0

47e minuut.
Jorgović geeft de bal voor. Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stamenić geeft de bal voor. Vukosavljević controleert de bal met de borst. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ivković rent richting de bal. Ivković geeft een hoge lob. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 4:0

52e minuut.
Stamenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamenić geeft een hoge lob. Achá heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 5:0

53e minuut.
Rosendo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikuła de bal. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ivković heeft problemen om de bal te vangen. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović passt de bal zonder na te denken. Mijić is nu in balbezit. Mijić draait met de bal, schiet en ... Pavković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cárcel is nu in balbezit. Jorgović onderschept slim de pass. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović passt de bal in één keer door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Pavković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 6:0

70e minuut.
Tucki geeft een hoge lob. Ivković rent richting de bal. Ivković geeft een hoge lob. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Klungelig pakt Vít de bal. Ivković rent richting de bal. Ivković passt de bal zonder na te denken. Mijić is nu in balbezit. Mijić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavković probeert wanhopig de bal te grijpen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kapidžić speelt de bal door. Jorgović rent richting de bal. Jorgović speelt de bal door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović passt de bal zonder na te denken. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel. Pavković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Cosmos CT 7:0

90e minuut.
Buganza probeert de bal met de borst te controleren. Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić geeft een hoge lob. Mijić rent richting de bal. Mijić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Repetitor 17%, Cosmos CT 83%.
FC Repetitor - Cosmos CT 7:0