Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:21
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Cosmos CT Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7900
Cosmos CT ФК Српска Бока
352 Tactiek Рејунион
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 37.1
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Živković geeft een lange en hoge pass. Aćimović kopt de bal weg. Klungelig pakt San Ginés de bal. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Živković passt de bal met de wreef. Aćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel. Pavković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - ФК Српска Бока 0:1

12e minuut.
Grković met een snelle inworp. Živković rent richting de bal. Živković geeft een lange en hoge pass. Babulewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Praszelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milićević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praszelik. Praszelik krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Aćimović onderschept slim de pass. Aćimović geeft een lange en hoge pass. Grković kopt de bal weg. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarenac met de inworp. Daar is Milićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praszelik rent richting de bal. Milićević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Achá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavković bokst de bal weg.

39e minuut.
Cárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković verovert de bal door een tackle van achteren. Živković passt de bal zonder na te denken. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmos CT 69%, ФК Српска Бока 31%.
Cosmos CT - ФК Српска Бока 0:1

48e minuut.
Daar is Grković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grković passt de bal zonder na te denken. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz schiet op doel. Pavković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Živković passt de bal zonder na te denken. Grković is nu in balbezit. Grković passt de bal met de wreef. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Milićević geeft een lange en hoge pass. Achá is nu in balbezit. Achá geeft de bal voor. Babulewicz probeert de bal aan de voet te houden. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Pavković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
San Ginés kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grković met de inworp. Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daković controleert de bal met de borst. Daković geeft een hoge lob. Grković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz schiet op doel. Pavković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - ФК Српска Бока 0:2

61e minuut.
Živković probeert naar een medespeler te passen. Aćimović heeft problemen om de bal te vangen. Milićević geeft een lange en hoge pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz schiet op doel. Pavković bokst de bal weg.

76e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković haalt uit met een fantastische trap. Achá heeft problemen om de bal te vangen. Aćimović rent richting de bal. Aćimović draait met de bal, schiet en ... Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - ФК Српска Бока 0:3

83e minuut.
Živković geeft een lange en hoge pass. Aćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović speelt de bal door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Pavković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmos CT - ФК Српска Бока 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmos CT 66%, ФК Српска Бока 34%.
Cosmos CT - ФК Српска Бока 0:4