Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smireni Rudar Moćni Graničar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Ribić probeert de bal met de borst te controleren. Nenadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrović schiet op doel. Batrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kosorić geeft de bal voor. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadić begaat een overtreding. Nenadić krijgt een gele kaart. Mitrović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Škorić met een snel genomen vrije trap. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić onderschept slim de pass. Batrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dubičić heeft problemen om de bal te vangen. Đuričić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dubičić ... Strafschop! Dubičić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Đuričić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mitrović neemt zijn aanloop. Mojsilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Rudar - Moćni Graničar 1:0

12e minuut.
Ćurtović is nu in balbezit. Ćurtović schiet op doel. Krezović kopt de bal weg. Ćurtović is nu in balbezit. Ćurtović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smireni Rudar - Moćni Graničar 1:1

20e minuut.
Đurđevac met een snelle inworp. Nušić rent richting de bal. Miljević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nušić neemt zijn aanloop. Mančić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Rudar - Moćni Graničar 1:2

32e minuut.
Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković passt de bal met de wreef. Sakić is nu in balbezit. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Rudar - Moćni Graničar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smireni Rudar 51%, Moćni Graničar 49%.
Smireni Rudar - Moćni Graničar 1:3

50e minuut.
Krezović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đurđevac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nušić rent richting de bal. Nušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mitrović probeert de bal met de borst te controleren. Lalović is nu in balbezit. Mitrović begaat een overtreding. Mitrović krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Miljević heeft problemen om de bal te vangen. Đurđevac rent richting de bal. Đurđevac met een sublieme pass. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Đuričić rent richting de bal. Ribić geeft een lange en hoge pass. Sakić heeft problemen om de bal te vangen. Nušić is nu in balbezit. Nušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lalović is nu in balbezit. Lalović geeft een hoge lob. Višković is nu in balbezit. Višković geeft de bal voor. Batrić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Batrić rent richting de bal. Batrić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sakić de bal. Ćurtović is nu in balbezit. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap. Mančić bokst de bal weg.

85e minuut.
Kosorić is nu in balbezit. Kosorić passt de bal zonder na te denken. Daar is Đuričić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đuričić geeft een hoge lob. Daar is Bobić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Rudar - Moćni Graničar 2:3

89e minuut.
Nenadić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lapić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smireni Rudar 67%, Moćni Graničar 33%.
Smireni Rudar - Moćni Graničar 2:3