Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavni Indijanci Sjeverni Napredak
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Radenović heeft problemen om de bal te vangen. Radenović passt de bal in één keer door. Drašković rent richting de bal. Drašković schiet op doel. Damjanac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Indijanci - Sjeverni Napredak 0:1

10e minuut.
Ristić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kilić de bal. Drašković rent richting de bal. Drašković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Indijanci - Sjeverni Napredak 0:2

11e minuut.
Milivojević is nu in balbezit. Zoričić onderschept slim de pass. Kilić begaat een overtreding. Kilić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tršić onderschept slim de pass. Tršić geeft de bal voor. Milivojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tepavčević is nu in balbezit. Tepavčević schiet op doel. Milidragović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Indijanci 73%, Sjeverni Napredak 27%.
Slavni Indijanci - Sjeverni Napredak 0:2

53e minuut.
Vasković passt de bal in één keer door. Tepavčević is nu in balbezit. Met opzet legt Grujičić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grujičić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Radenović is nu in balbezit. Drašković rent richting de bal. Radenović is nu in balbezit. Drašković is nu in balbezit. Drašković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Subotić geeft de bal voor. Ristić rent richting de bal. Ristić geeft een lange en hoge pass. Drašković rent richting de bal. Drašković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Darmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zoričić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoričić geeft een lange en hoge pass. Ristić is nu in balbezit. Ristić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lacković kan de bal niet met de borst controleren. Lacković passt de bal in één keer door. Tepavčević is nu in balbezit. Tepavčević schiet op doel. Subotić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raičević zal de hoekschop nemen. Kilić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasković. Kilić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tepavčević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Drašković is nu in balbezit. Zoričić rent richting de bal. Savčić begaat een overtreding. Zoričić raakt geblesseerd tijdens het duel. Radenović wilt de vrije trap nemen. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Indijanci 60%, Sjeverni Napredak 40%.
Slavni Indijanci - Sjeverni Napredak 0:2