Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Električar Razorni Rudar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Todorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikalazović verovert de bal door een tackle van achteren. Čolović is nu in balbezit. Alikalazović verovert de bal door een tackle van achteren. Alikalazović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kadijević rent richting de bal. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović passt de bal in één keer door. Alikalazović rent richting de bal. Alikalazović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Stević speelt de bal door. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić onderschept slim de pass. Đurđić draait met de bal, schiet en ... Ireiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - Razorni Rudar 1:0

41e minuut.
Parezanović is nu in balbezit. Kokić onderschept slim de pass. Kokić passt de bal met de wreef. Đurđić heeft problemen om de bal te vangen. Đurđić draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - Razorni Rudar 2:0

44e minuut.
Kadijević onderschept slim de pass. Čolović rent richting de bal. Baćević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baćević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Električar 50%, Razorni Rudar 50%.
FK Električar - Razorni Rudar 2:0

58e minuut.
Kokić rent richting de bal. Kokić geeft een lange en hoge pass. Kolundžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić onderschept slim de pass. Đurđić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Baćević de bal onder controle te krijgen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović probeert naar een medespeler te passen. Alikalazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikalazović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kadijević rent richting de bal. Kadijević passt de bal zonder na te denken. Baćević rent richting de bal. Baćević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - Razorni Rudar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Električar 63%, Razorni Rudar 37%.
FK Električar - Razorni Rudar 2:1