Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Student Ludi Udarnik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Arsenić speelt de bal door. Batrić is nu in balbezit. Milovanović is nu in balbezit. Batrić verovert de bal door een tackle van achteren. Batrić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bejatović speelt de bal door. Batrić is nu in balbezit. Mitrinović is nu in balbezit. Batrić onderschept slim de pass. Batrić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Adžić rent richting de bal. Adžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Ludi Udarnik 1:0

15e minuut.
Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić speelt de bal door. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić geeft een lange en hoge pass. Antić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Batrić is nu in balbezit. Batrić haalt uit met een fantastische trap. Antić bokst de bal weg.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikolić neemt de hoekschop. Lopičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičić haalt uit met een fantastische trap. Nedović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arsenić geeft de bal voor. Šćepanović probeert de bal aan de voet te houden. Ćatović kopt de bal weg. Adžić heeft problemen om de bal te vangen. Adžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lopičić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tepavčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 36%, Ludi Udarnik 64%.
Veliki Student - Ludi Udarnik 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Đurašinović de bal. Đurašinović geeft een lange en hoge pass. Medić rent richting de bal. Adžić onderschept slim de pass. Adžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - Ludi Udarnik 2:0

57e minuut.
Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adžić onderschept slim de pass. Adžić probeert naar een medespeler te passen. Tepavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepavčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Antić met een harde bal richting middenveld. Daar is Jekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćatović is nu in balbezit. Sakić onderschept slim de pass. Sakić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić geeft een lange en hoge pass. Batrić is nu in balbezit. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 50%, Ludi Udarnik 50%.
Veliki Student - Ludi Udarnik 2:0