Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smireni Rudar Sjeverni Napredak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristić geeft de bal voor. Kosorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drašković is nu in balbezit. Drašković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Zoričić passt de bal met de wreef. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosorić is nu in balbezit. Zoričić verovert de bal door een tackle van achteren. Zoričić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Batrić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subotić. Batrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Radenović is nu in balbezit. Radenović passt de bal met de wreef. Krezović is nu in balbezit. Drašković onderschept slim de pass. Drašković draait met de bal, schiet en ... Mančić bokst de bal weg.

40e minuut.
Mitrović kopt de bal weg. Mrakić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić schiet op doel. Milidragović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Rudar - Sjeverni Napredak 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smireni Rudar 59%, Sjeverni Napredak 41%.
Smireni Rudar - Sjeverni Napredak 1:0

51e minuut.
Miljević geeft een hoge lob. Mitrović probeert de bal aan de voet te houden. Subotić rent richting de bal. Batrić onderschept slim de pass. Batrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smireni Rudar - Sjeverni Napredak 2:0

58e minuut.
Mrakić geeft de bal voor. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović met een sublieme pass. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić schiet op doel. Milidragović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Vasković geeft de bal voor. Inworp. Aligrudić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Subotić geeft een hoge lob. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković maakt een afschuwelijke overtreding. Aligrudić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aligrudić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Darmanović is nu in balbezit. Darmanović geeft de bal voor. Sakić heeft problemen om de bal te vangen. Drašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smireni Rudar 50%, Sjeverni Napredak 50%.
Smireni Rudar - Sjeverni Napredak 2:0