Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moćni Graničar Slavni Indijanci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Savčić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nušić is nu in balbezit. Nušić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepavčević onderschept slim de pass. Tepavčević met een sublieme pass. Klungelig pakt Milivojević de bal. Milivojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bursać heeft problemen om de bal te vangen. Bursać met een sublieme pass. Milivojević is nu in balbezit. Milivojević draait met de bal, schiet en ... Mojsilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moćni Graničar - Slavni Indijanci 0:1

27e minuut.
Lapić is nu in balbezit. Lapić geeft een hoge lob. Đurđevac kopt de bal weg. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bursać onderschept slim de pass. Tepavčević rent richting de bal. Tepavčević probeert naar een medespeler te passen. Milivojević rent richting de bal. Milivojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vojinović passt de bal in één keer door. Tepavčević heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalović. Tepavčević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tepavčević kan niet meer verder spelen. Rozgaja komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Nušić rent richting de bal. Nušić passt de bal met de wreef. Tršić is nu in balbezit. Ćurtović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurtović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moćni Graničar 57%, Slavni Indijanci 43%.
Moćni Graničar - Slavni Indijanci 0:1

48e minuut.
Rozgaja rent richting de bal. Rozgaja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milivojević de bal. Milivojević schiet op doel. Mojsilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dadić geeft de bal voor. Lacković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đurđevac. Đurđevac krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tršić geeft een hoge lob. Inworp. Batrić met een snelle inworp. Nušić is nu in balbezit. Nušić geeft een hoge lob. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lalović is nu in balbezit. Lalović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jeretin de bal onder controle te krijgen. Đurđevac is nu in balbezit. Đurđevac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rozgaja kopt de bal weg. Klungelig pakt Lapić de bal. Lapić probeert naar een medespeler te passen. Đurđevac bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđevac geeft een hoge lob. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moćni Graničar - Slavni Indijanci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moćni Graničar 50%, Slavni Indijanci 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moćni Graničar - Slavni Indijanci 1:1