Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Električar ARGENTARIJA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Maksimović geeft een lange en hoge pass. Milinković is nu in balbezit. Porović onderschept slim de pass. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ročen onderschept slim de pass. Milinković is nu in balbezit. Kokić rent richting de bal. Kokić geeft de bal voor. Ćurković bokst de bal weg. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - ARGENTARIJA 1:0

15e minuut.
Maksimović heeft problemen om de bal te vangen. Maksimović speelt de bal door. Ročen is nu in balbezit. Đurđić verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđić draait met de bal, schiet en ... Ćurković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kokić wilt de vrije trap nemen. Ćurković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Medić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - ARGENTARIJA 2:0

18e minuut.
Mišeljić rent richting de bal. Stević onderschept slim de pass. Stević met een sublieme pass. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić schiet op doel. Ćurković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lalovac rent richting de bal. Lalovac schiet op doel. Ćurković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mišeljić passt de bal in één keer door. Pešić is nu in balbezit. Mirović maakt een afschuwelijke overtreding. Mirović krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Milinković met een sublieme pass. Mišeljić rent richting de bal. Đurđić begaat een overtreding. Đurđić krijgt een gele kaart. Mišeljić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mišeljić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Porović de bal. Porović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mitić verovert de bal door een tackle van achteren. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović schiet op doel. Zukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mirović kopt de bal weg. Inworp. Pešić met een snelle inworp. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - ARGENTARIJA 2:1

44e minuut.
Kokić rent richting de bal. Maksimović is nu in balbezit. Kokić onderschept slim de pass. Kokić schiet op doel. Ćurković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Električar - ARGENTARIJA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Električar 60%, ARGENTARIJA 40%.
FK Električar - ARGENTARIJA 3:1

48e minuut.
Porović is nu in balbezit. Velimirović onderschept slim de pass. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović rent richting de bal. Porović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešić speelt de bal door. Todorić is nu in balbezit. Mitić is nu in balbezit. Mitić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Milinković geeft een lange en hoge pass. Medić geeft de bal voor. Bušković controleert de bal met de borst. Todorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Električar 53%, ARGENTARIJA 47%.
FK Električar - ARGENTARIJA 3:1