Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uplašeni Orlovi Ludi Udarnik
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sakić passt de bal met de wreef. Popadić rent richting de bal. Popadić passt de bal in één keer door. Sakić rent richting de bal. Sakić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vilović onderschept slim de pass. Vilović speelt de bal door. Mugoša probeert naar een medespeler te passen. Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Medić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šegrt met een snelle inworp. Radunović is nu in balbezit. Radunović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić is nu in balbezit. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vilović geeft de bal voor. Inworp. Vulović met een snelle inworp. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kokotović onderschept slim de pass. Sakić is nu in balbezit. Sakić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Batrić de bal. Batrić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Orlovi 54%, Ludi Udarnik 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uplašeni Orlovi - Ludi Udarnik 0:0

52e minuut.
Maletić geeft een hoge lob. Inworp. Šegrt met de inworp. Radunović rent richting de bal. Radunović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Arsenić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radunović zijn tegenspeler op de grond. Radunović krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medić de bal. Radunović rent richting de bal. Radunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maletić geeft de bal voor. Kokotović rent richting de bal. Kokotović met een sublieme pass. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - Ludi Udarnik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Orlovi 48%, Ludi Udarnik 52%.
Uplašeni Orlovi - Ludi Udarnik 0:1