Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ponosni Vranci FK Kličevo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Pavićević passt de bal zonder na te denken. Rosandić is nu in balbezit. Antić verovert de bal door een tackle van achteren. Antić draait met de bal, schiet en ... Pažin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kalađurđević geeft een hoge lob. Kujundžić kopt de bal weg. Pavićević rent richting de bal. Pavićević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kalinić geeft een hoge lob. Miljanović kopt de bal weg. Dugonjić heeft problemen om de bal te vangen. Antić rent richting de bal. Antić haalt uit met een fantastische trap. Sakić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - FK Kličevo 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Sorajić de bal. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorajić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Maletić met een sublieme pass. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić geeft de bal voor. Antić heeft problemen om de bal te vangen. Antić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Čolan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap. Kujundžić heeft problemen om de bal te vangen. Kujundžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pavićević is nu in balbezit. Maletić verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević rent richting de bal. Pavićević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gudelj met een snelle inworp. Zlatić is nu in balbezit. Zlatić geeft de bal voor. Miljanović is nu in balbezit. Miljanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponosni Vranci 42%, FK Kličevo 58%.
Ponosni Vranci - FK Kličevo 0:1

47e minuut.
Čolan rent richting de bal. Čolan passt de bal met de wreef. Pavićević rent richting de bal. Pavićević draait met de bal, schiet en ... Brstina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maletić heeft problemen om de bal te vangen. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević draait met de bal, schiet en ... Brstina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ponosni Vranci - FK Kličevo 1:1

48e minuut.
Zlatić passt de bal met de wreef. Šepelj is nu in balbezit. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević draait met de bal, schiet en ... Kalađurđević probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - FK Kličevo 2:1

63e minuut.
Sorajić passt de bal met de wreef. Daar is Pavićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapčević rent richting de bal. Pavićević onderschept slim de pass. Pavićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - FK Kličevo 3:1

65e minuut.
Šepelj rent richting de bal. Šepelj geeft de bal voor. Jakovljević kopt de bal weg. Pavićević rent richting de bal. Pavićević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zlatić passt de bal met de wreef. Mrkšić geeft de bal voor. Dugonjić is nu in balbezit. Zlatić onderschept slim de pass. Zlatić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - FK Kličevo 3:2

86e minuut.
Antić rent richting de bal. Antić haalt uit met een fantastische trap. Miljanović kopt de bal weg. Antić rent richting de bal. Antić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lapčević geeft de bal voor. Gudelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosandić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosandić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponosni Vranci 39%, FK Kličevo 61%.
Ponosni Vranci - FK Kličevo 3:2