Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stolari Crnogorski Panteri
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac verovert de bal door een tackle van achteren. Bogavac passt de bal met de wreef. Čizmić rent richting de bal. Čizmić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bogavac rent richting de bal. Pantić onderschept slim de pass. Pantić met een sublieme pass. Čizmić rent richting de bal. Čizmić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jovanović is nu in balbezit. Jovanović passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uljarević met een snelle inworp. Tešić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ćeklić geeft een hoge lob. Tešić geeft een lange en hoge pass. Krapović rent richting de bal. Hajduković onderschept slim de pass. Hajduković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Žerić is nu in balbezit. Pejanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Žerić rent richting de bal. Žerić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stolari - Crnogorski Panteri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stolari 38%, Crnogorski Panteri 62%.
FC Stolari - Crnogorski Panteri 0:1

61e minuut.
Ćeklić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić met een sublieme pass. Žerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krapović geeft een lange en hoge pass. Urošević rent richting de bal. Bogavac onderschept slim de pass. Bogavac draait met de bal, schiet en ... Ružić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stolari 27%, Crnogorski Panteri 73%.
FC Stolari - Crnogorski Panteri 0:1