Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Tekstilac Tromi Leopardi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Vladušić rent richting de bal. Vladušić haalt uit met een fantastische trap. Bobić kopt de bal weg. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grabovac speelt de bal door. Daar is Arsenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maksimović is nu in balbezit. Marković is nu in balbezit. Marković speelt de bal door. Bjegović rent richting de bal. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krstojević met een snelle inworp. Marković rent richting de bal. Marković haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bujošević de bal onder controle te krijgen. Lubura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Koprivica is nu in balbezit. Koprivica geeft de bal voor. Daar is Tešanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baćović is nu in balbezit. Baćović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Tromi Leopardi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Tekstilac 47%, Tromi Leopardi 53%.
Crnogorski Tekstilac - Tromi Leopardi 0:1

49e minuut.
Maksimović passt de bal met de wreef. Bobić is nu in balbezit. Bobić passt de bal in één keer door. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mihić rent richting de bal. Bjegović verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maksimović. Maksimović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Marković rent richting de bal. Marković passt de bal met de wreef. Bjegović rent richting de bal. Bjegović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bujošević passt de bal zonder na te denken. Baćović rent richting de bal. Đordić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baćović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bujošević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marković verovert de bal door een tackle van achteren. Marković passt de bal met de wreef. Bjegović heeft problemen om de bal te vangen. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stojković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabovac rent richting de bal. Vladušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladušić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vladušić passt de bal zonder na te denken. Maksimović is nu in balbezit. Maksimović passt de bal zonder na te denken. Baćović rent richting de bal. Baćović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Tekstilac 44%, Tromi Leopardi 56%.
Crnogorski Tekstilac - Tromi Leopardi 0:1