Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sočni Indijanci Uplašeni Panteri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Radojević met een sublieme pass. Vanić rent richting de bal. Mihajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Šerić is nu in balbezit. Šerić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 0:1

14e minuut.
Svorcan is nu in balbezit. Šerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorcan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svorcan krijgt een gele kaart. Šerić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Darmanović onderschept slim de pass. Darmanović speelt de bal door. Reljić is nu in balbezit. Pejaković onderschept slim de pass. Pejaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Ulema met een harde bal richting middenveld. Radojević kopt de bal weg. Mihajlović rent richting de bal. Mihajlović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 0:2

19e minuut.
Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Grabovac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacković. Lacković krijgt een gele kaart. Grabovac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grabovac kan niet meer verder spelen. Lapčić komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Krapović speelt de bal door. Daar is Mlađenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević is nu in balbezit. Mlađenović rent richting de bal. Mlađenović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mihajlović onderschept slim de pass. Mihajlović met een sublieme pass. Šerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajlović is nu in balbezit. Mihajlović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Mlađenović de bal. Lapčić rent richting de bal. Lapčić passt de bal met de wreef. Pejaković rent richting de bal. Pejaković schiet op doel. Paal! Ulema bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sočni Indijanci 46%, Uplašeni Panteri 54%.
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 0:3

52e minuut.
Šerić rent richting de bal. Šerić met een sublieme pass. Vanić probeert de bal aan de voet te houden. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 1:3

63e minuut.
Daar is Lacković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacković. Lacković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Ulema met een sublieme pass. Rakočević rent richting de bal. Šerić verovert de bal door een tackle van achteren. Mihajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 1:4

81e minuut.
Šerić rent richting de bal. Vanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vanić met een sublieme pass. Lapčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sočni Indijanci 48%, Uplašeni Panteri 52%.
Sočni Indijanci - Uplašeni Panteri 1:4