Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Panteri FK Kličevo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Maletić rent richting de bal. Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ružić met een sublieme pass. Maletić kopt de bal weg. Zeković rent richting de bal. Zlatić onderschept slim de pass. Zlatić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Šepelj is nu in balbezit. Hajduković rent richting de bal. Hajduković passt de bal zonder na te denken. Škrbić rent richting de bal. Škrbić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gudelj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozić rent richting de bal. Kozić met een sublieme pass. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Panteri - FK Kličevo 0:1

25e minuut.
Kozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić onderschept slim de pass. Zlatić met een sublieme pass. Antić rent richting de bal. Antić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Uljarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatić passt de bal met de wreef. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mrkšić kopt de bal weg. Urošević heeft problemen om de bal te vangen. Zlatić is nu in balbezit. Zlatić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Panteri - FK Kličevo 0:2

33e minuut.
Kozić passt de bal met de wreef. Pantić is nu in balbezit. Gudelj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gudelj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Panteri 53%, FK Kličevo 47%.
Crnogorski Panteri - FK Kličevo 0:2

49e minuut.
Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduković met een sublieme pass. Žerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kozić rent richting de bal. Zlatić onderschept slim de pass. Kozić begaat een overtreding. Zlatić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mrkšić wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Panteri - FK Kličevo 0:3

69e minuut.
Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić speelt de bal door. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić draait met de bal, schiet en ... Ružić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Panteri - FK Kličevo 0:4

76e minuut.
Pantić met een sublieme pass. Kozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić begaat een overtreding. Zlatić krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kozić rent richting de bal. Kozić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudelj met de inworp. Zlatić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Panteri 55%, FK Kličevo 45%.
Crnogorski Panteri - FK Kličevo 0:4