Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sočni Indijanci Crnogorski Tekstilac
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Mitrić probeert naar een medespeler te passen. Grabovac is nu in balbezit. Mlađenović verovert de bal door een tackle van achteren. Lapčić rent richting de bal. Lapčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Marković is nu in balbezit. Marković draait met de bal, schiet en ... Rakočević kopt de bal weg. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tešanović passt de bal met de wreef. Mlađenović met een sublieme pass. Rakčević rent richting de bal. Krstojević verovert de bal door een tackle van achteren. Krstojević geeft een hoge lob. Jokšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rakčević onderschept slim de pass. Inworp. Krstojević met de inworp. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mitrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrić geeft een hoge lob. Krstojević kopt de bal weg. Klungelig pakt Bjegović de bal. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Crnogorski Tekstilac 0:1

25e minuut.
Krstojević is nu in balbezit. Krstojević geeft een lange en hoge pass. Svorcan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjegović rent richting de bal. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Jokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Crnogorski Tekstilac 0:2

35e minuut.
Lapčić is nu in balbezit. Grabovac onderschept slim de pass. Grabovac met een sublieme pass. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pejaković kopt de bal weg. Gligorović rent richting de bal. Mitrić onderschept slim de pass. Tešanović onderschept slim de pass. Tešanović speelt de bal door. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Pejaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tešanović rent richting de bal. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković draait met de bal, schiet en ... Čolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Crnogorski Tekstilac 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sočni Indijanci 63%, Crnogorski Tekstilac 37%.
Sočni Indijanci - Crnogorski Tekstilac 1:2

48e minuut.
Koprivica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapčić rent richting de bal. Lapčić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Krstojević rent richting de bal. Krstojević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vanić de bal. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Jokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mlađenović kopt de bal weg. Lapčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac begaat een overtreding. Lapčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mlađenović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rakočević rent richting de bal. Marković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Jokšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sočni Indijanci - Crnogorski Tekstilac 1:3

77e minuut.
Mitrić is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrić met een snelle inworp. Lapčić rent richting de bal. Lapčić geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sočni Indijanci 49%, Crnogorski Tekstilac 51%.
Sočni Indijanci - Crnogorski Tekstilac 1:3