Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrabri Galebovi Uplašeni Polet
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Laković met een sublieme pass. Jakovljević rent richting de bal. Vujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Galebovi - Uplašeni Polet 0:1

8e minuut.
Amidžić met een snelle inworp. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Galebovi - Uplašeni Polet 0:2

11e minuut.
Ćirović rent richting de bal. Mudrić verovert de bal door een tackle van achteren. Mudrić speelt de bal door. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević speelt de bal door. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović schiet op doel. Daar is Mišeljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mudrić rent richting de bal. Ćirović is nu in balbezit. Mudrić verovert de bal door een tackle van achteren. Popara is nu in balbezit. Popara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vujošević passt de bal in één keer door. Jovičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovičević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Popara de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... Mazić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Galebovi 51%, Uplašeni Polet 49%.
Hrabri Galebovi - Uplašeni Polet 0:2

51e minuut.
Jovičević geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidaković de bal. Jovičević geeft een hoge lob. Daar is Mudrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubojević verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubojević geeft de bal voor. Laković rent richting de bal. Laković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović geeft een hoge lob. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Mudrić is nu in balbezit. Mudrić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vukmanović geeft de bal voor. Inworp. Jovičević met de inworp. Mudrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vojnić met een sublieme pass. Mudrić rent richting de bal. Popara heeft problemen om de bal te vangen. Mudrić rent richting de bal. Mudrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Galebovi - Uplašeni Polet 1:2

81e minuut.
Ćirović draait met de bal, schiet en ... Vilotić kopt de bal weg. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić schiet op doel. Lakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mudrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrić geeft een lange en hoge pass. Daar is Vidaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovičević rent richting de bal. Jovičević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujošević speelt de bal door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vukmanović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Galebovi 45%, Uplašeni Polet 55%.
Hrabri Galebovi - Uplašeni Polet 1:2