Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ponosni Vranci Crnogorski Panteri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Uljarević rent richting de bal. Stanojković verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hajduković krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stanojković probeert naar een medespeler te passen. Petović rent richting de bal. Petović passt de bal zonder na te denken. Pavićević rent richting de bal. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - Crnogorski Panteri 1:0

28e minuut.
Uljarević rent richting de bal. Stanojković rent richting de bal. Stanojković speelt de bal door. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević draait met de bal, schiet en ... Ružić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - Crnogorski Panteri 2:0

31e minuut.
Žerić rent richting de bal. Stanojković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduković. Hajduković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Rosandić geeft de bal voor. Kozić is nu in balbezit. Kozić geeft een hoge lob. Žerić rent richting de bal. Žerić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stanojković passt de bal zonder na te denken. Tešić is nu in balbezit. Tešić passt de bal met de wreef. Žerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Vranci - Crnogorski Panteri 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponosni Vranci 64%, Crnogorski Panteri 36%.
Ponosni Vranci - Crnogorski Panteri 2:1

50e minuut.
Dugonjić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grković komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Grković geeft een lange en hoge pass. Pantić rent richting de bal. Kujundžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pantić kan niet meer verder spelen. Špoljarić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Inworp. Odavić met de inworp. Sorajić speelt de bal door. Daar is Pavićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sorajić passt de bal zonder na te denken. Daar is Pavićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavićević speelt de bal door. Petović rent richting de bal. Petović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kujundžić rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kujundžić met een snelle inworp. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zeković geeft een lange en hoge pass. Rosandić kopt de bal weg. Žerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić schiet op doel. Pažin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Grković kopt de bal weg. Petović is nu in balbezit. Petović speelt de bal door. Klungelig pakt Pavićević de bal. Pavićević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kozić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lapčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponosni Vranci 42%, Crnogorski Panteri 58%.
Ponosni Vranci - Crnogorski Panteri 2:1