Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kličevo FC Stolari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Bogavac rent richting de bal. Lapčević onderschept slim de pass. Čizmić rent richting de bal. Čizmić schiet op doel. Brstina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kličevo - FC Stolari 0:1

10e minuut.
Rankić met een snelle inworp. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić probeert naar een medespeler te passen. Antić rent richting de bal. Antić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Borović geeft de bal voor. Šepelj rent richting de bal. Šepelj geeft een hoge lob. Antić is nu in balbezit. Antić schiet op doel. Pejanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Kličevo - FC Stolari 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Vujanić de bal. Vujanić onderschept slim de pass. Antić rent richting de bal. Antić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kličevo - FC Stolari 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Jovanović de bal. Zlatić rent richting de bal. Zlatić passt de bal in één keer door. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić geeft een hoge lob. Inworp. Vujanić met een snelle inworp. Rankić geeft een hoge lob. Brstina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pejanović met een harde bal richting middenveld. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić passt de bal in één keer door. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kličevo 42%, FC Stolari 58%.
FK Kličevo - FC Stolari 2:1

53e minuut.
Mrkšić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gudelj komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maletić rent richting de bal. Maletić geeft een lange en hoge pass. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić draait met de bal, schiet en ... Pejanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Čizmić de bal. Gudelj is nu in balbezit. Čizmić onderschept slim de pass. Čizmić draait met de bal, schiet en ... Kalađurđević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Kličevo - FC Stolari 2:2

72e minuut.
Zlatić is nu in balbezit. Jovanović onderschept slim de pass. Antić onderschept slim de pass. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kličevo 43%, FC Stolari 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Kličevo - FC Stolari 2:2